Szösszenetek...‎ > ‎

Halmi-dűlő rendezés (2011.05.08.)

Zelena Endre, 2011. máj. 16. 13:30
Tegnap, a Zugligeti 10-en nagyszerű időnk volt, ma viszont annak a bő 200 résztvevőnek, meg rendezőnek... Szóval ismét egy megázós túranap...
Reggel, a vasárnaphoz képest korán kelt a család, hiszen a tegnapi séta kipihenésére ma "átálltunk" a másik oldalra, azaz  pontőrködünk a Flór Ferenc utcánál, és oda azért "menni kell" - keresztül a városon.
Időben érkezünk, az időjárás vacak, csepereg az eső, ráadásul a Sportkastély valami nagy rendezvénynek ad otthont, úgyhogy a szomszédos telken, egy parkolónak használt placcon kerül kialakításra a rajt/cél. Nekünk "jó dolgunk" lesz, hiszen a Flór Ferenc utcai pontra autóval oda lehet menni, úgyhogy megázni nem fogunk.
Bélyegző, pontkarton, bója, meg minden, ami egy ep.  kelléke átvesz, aztán indulunk is, hiszen a nem túl baráti időjárás ellenére elég szép számmal gyülekeznek a résztvevők a rajtban.
A "tett színhelyén" leparkolok, bója, eddig megtett/hátralévő távot mutató lap kikerül, aztán gyors eligazítás :-)  és a rendesen csepergő esőben már érkeznek is az első résztvevők.
Eleinte írunk időt is a pontkartonra, aztán feladtam :-) és maradt az "x"-elgetés -meg a lányaim vetélkedése azért,hogy ki pecsételjen :-) Annak ellenére, hogy gyakorlatilag órákon át a kocsiban ültek (ültek...? maradjunk annyiban, hogy tartózkodtak :-)) minden gond nélkül sikerült ezt a kérdést is megoldani, nagyjából igazságosan :)
A pontkarton alapján nagyjából 200-an jártak nálunk, azaz ennyi induló tisztelte meg a túrát a jelenlétével, köztük sok ismerős; mindannyiuknak köszönjük mi is a részvételt!
Aztán persze mint mindennek, a pontőrködésnek is vége lett: a kiírt zárás előtt érkezett a seprű, és "bezárt minket" :-)
Ez után még a rajtban leadtuk a ponthoz tartozó cuccokat, és elindultunk hazafelé.
Comments