Szösszenetek...‎ > ‎

Családi kirándulás Normafához (2010.04.04.)

Zelena Endre, 2010. ápr. 4. 10:07   [ 2011. ápr. 10. 13:12 frissítve ]
A mai napra az első terv az volt, hogy kilenc körül felhozom a családot, majd lerobogok a Z- jelzésen a Libegő alsó végállomásához, és késői rajtot véve teljesítem az idei Himbi-Limbi-t. Ezt a verziót a tegnapi nap folyamán tartva az esetleges logisztikai problémáktól elvetettük, és maradt az, hogy délelőtt "szólóban", délután családdal lesz gyaloglat.
Ennek egyenes következménye volt, hogy sikerült korán indulnom a Himbi-Limbin, meg az is, hogy így duplán élvezhettem a rétes+meggylé menüt :-)
A parkolóban sikerült hamar helyet kapni - pici szemfülességgel - ezt követően réteseztünk egyet. A rétes után bárnysimogatás következett, majd irány a Kc jelzés - meg kellett nézni, hogy hol kavartam délelőtt, no meg a virággal beterített aljú erdőt is meg akartam mutatni a lányoknak.

Az elkavarás helye meglett: Ahol vesz egy derékszögű balost a jelzés, ott sikerült szerintem nem először egyenesen továbbgyalogolnom - remélem, most már sikerült megjegyeznem :-)
Megegyeztünk a séta közben abban is, hogy a virág, az erdei-mezei virág ott szép igazán, ahol nő, így nem szedtünk, csak néztük, meg fotóztuk :) A Libegőig persze nem mentünk el, késő is volt, meg a lányok is kezdtek fáradni - Mapsource-ban összekattingatva kb. 4km-es kört mentünk - természetesen visszafelé is a Kc jelzésen jöttünk, lementünk az Anna-kápolnához, amerre a jelzés vitt.
A kápolnától visszafelé persze a játszóteret is meg kellett látogatni, úgyhogy némi szaladozás, libikókázás is volt a programban.
Szép volt, jó volt, a rétes mindenkinek, a meggylé -egyelőre- csak a nagyoknak ízlett, az biztos, hogy jövünk máskor is.