Szösszenetek...‎ > ‎

Cartographia kupa díjátadó (2010.12.05.)

Zelena Endre, 2010. dec. 5. 8:04
Az év végének közeledtével a teljesített kupasorozatok, túramozgalmak díjátadóinak a sora is elkezdődik - ma például a Cartographia kupa ürügyén volt "jelenésem".
Kevéssel 11 előtt toppanok be a terembe, gyorsan leülök Panni és Szötske mellé - váltunk pár szót, aztán Tajhamer is érkezik - sok-sok ismerős, néhányan csak arcról, másoknak a neve is rémlik - aztán egy rövid bevezető után szép sorjában mindenki megkapja a díjazást - a 8-9 túrát teljesítők névre szóló kitűzőt, oklevelet, illetve 3000Ft-os Cartographia utalványokat vihetnek haza.
Tapsot mindenki kap, az is, aki nincs itt - nekik szól az az infó, hogy a Térképboltban vehetik majd át a díjazást.
Szötskével a következő, számosságát tekintve legnagyobb kategóriában vagyunk érdekeltek. Nekem kerek tíz túrát sikerült teljesítenem - szólítanak, kimegyek, átveszem, megköszönöm... Szép az érem, az 5000Ft-os utalványnak már meg is van a helye - néhány igen régi térképemet nyugdíjazni kell :)
Aztán következnek a "nagyok", azaz a 15 vagy több túrát teljesítők -ha jól számoltam kilencen vannak - ők serleget kapnak, no meg 10.000Ft-os utalványt. Pannit is szólítják, kölcsönös gratulációk, és majdnem vége a díjátadónak... 
Azért csak majdnem, mert a fotópályázat eredményét is kihirdetik - no, holnap majd megnézem, mivel nyert Panni :)

Ez után kötetlen szendvicsezés és beszélgetés veszi kezdetét - kiderül, hogy jövőre is várható egy hasonló sorozat, de pontos részletek még nem ismertek - mindegy, a 2011-es programban erre is számítani kell, az egyszer biztos.
Comments