2010.‎ > ‎

Monoton Minimaraton (2010.11.01.)

Zelena Endre, 2010. nov. 9. 13:15   [ 2010. dec. 9. 9:18 frissítve ]
A délelőtti feles (mármint félmaraton) után délután a családdal tértem vissza, és négy fővel beneveztünk egy újabb körre - vagyis a Monoton Minimaratonra.
A cél a teljesítés volt, méghozzá mindenkinek önerőből(!) hiszen úgy az igazi :-)
Ráadásként meg szerettem volna, ha minél több körözgető ismerőssel találkozunk, így aztán a nevezés után a szokásos iránnyal szemben indultunk el (Lehet, hogy a Notaraminim Notonom lett ezzel teljesítve?).
A sok ismerőssel találkozás összejött - volt, akivel háromszor is sikerült :-))

A túra közben volt egy ellenőrzőpont, ahol mindenki önállóan bélyegeztetett, aztán együtt indultunk tovább, hisz' a táv fele még előttünk volt ekkor, bár egy jelentős emelkedőt legyűrve a szintből már talán kevesebb...

Egy ideig még a széles gyalogúton haladtunk, majd jött a második nagyobb emelkedő, ahol azért elkélt a biztatás, de itt is sikeresen feljutott kis csapatunk, hogy az asztaloknál némi folyadékpótlással pihenjük ki a túra utolsó fölfelé tartó métereit.
Igen, innentől szinte csak lefelé - az ereszkedés persze lehet fárasztó, de ha épp arra jár egy vonat,a mit meg lehet nézni, akkor ezzel a kis pihenővel teljesen elviselhető :-)
A célban a szokásos gyors adminisztrálást követően mindenki megkapta az oklevelét és a kitűzőjét, illetve egy kis édességet.
Ez után még a játszótér kipróbálására is volt idő, meg energia, mivel azonban korán sötétedik ilyenkor, így hamarosan elindultunk haza.

Jövőre remélem újra el tudunk jönni, és nem csak erre a túrára, hanem más, családi távot kínáló rendezvényre is.

Korábbi teljesítések: -


<- előző túra   következő túra ->